Vinduer & Døre

Vi står for opmåling og rådgiver om produktet og de forskellige muligheder. Vi bruger som standard vinduer fra Velfac, men det selvfølgelig dig som kunde, der bestemmer!

Se eventuelt her for inspiration.

Udskiftning af vinduer og døre i Næstved, Sydsjælland

Som din foretrukne tømrer og snedker i Næstved og på Sydsjælland kan vi stå for både installering, udskiftning og renovering af forskellige vinduer og døre.

Vi har mange års erfaring på området, og vi hjælper dig gerne med installering og montering af dine vinduer og døre. Skulle du have ønsker om en unik dør eller et specialdesignet vindue, så kan vi som din snedker også hjælpe dig med at levere dette.

Montering og udskiftning til nye vinduer

Med den stiende miljøbevidsthed er det blevet populært at udskifte sine vinduer, så man i stedet får nye og energisparende termoruder. Vi kan hjælpe dig med dette, og vi monterer gerne alle mulige forskellige former for vinduer.

Som standard arbejder vi med vinduer fra KPK, men vi lytter altid til dig som kunde og kan naturligvis tilpasse os efter dine specifikke ønsker og behøv.

Har du en ældre bolig med slidte vinduer, kan vi også hjælpe med at renovere dem eller blot udskifte selve ruderne, så vinduerne stadig bevarer sin gamle charme.

Montering & opsætning af nye døre

Vi kan stå for at opmåle til nye døre og give dig et tilbud ud fra det. Vi giver også gerne råd om vores produkter og hvilke forskellige muligheder, der er, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der passer dine ønsker.

Vi arbejder med alle mulige former for døre, og vi kan både stå for at montere en dør, som du selv har valgt, men vi kan også levere forskellige døre til montering. Som din snedker kan vi til og med hjælpe med at designe en unik dør efter dine ønsker og behov.

For at få mere information om vores arbejde med vinduer og døre eller for et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail.

Vi skifter jeres glas vinduer hvis rammen ikke fejler noget, det er en billig løsning til bedre energi.

Termoruder – Udskiftning i Næstved og omegn

Vil du gerne spare penge på varmeudgifterne? Vil du få en smart bolig, der samtidig er miljøvenlig?

Kan du svare ja på et af de ovennævnte spørgsmål, så er installering af termoruder en rigtig god løsning for dig og din bolig.

Som din foretrukne tømrer i Næstved på Sydsjælland står vi gerne for både komplette installering af nye vinduer med termoruder og for udskiftning af glassene på dine nuværende vinduer.

Vi kan hjælpe med udskiftninger og installeringer af termoruder for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi kører gerne ud til opgaver på hele Sydsjælland.

Fordele ved at installere termoruder

Der er mange fordele ved at anvende termoruder. Først og fremmest er det en lukrativ investering for dig og din bolig, da du med de nye energiruder kan spare mange penge på fremtidige energiudgifter. På sigt vil din investering i de nye ruder altså kunne tjene sig selv hjem, da du ikke længere skal fyre for fuglene.

En udskiftning til nye energiruder vil samtidig kunne få din bolig til at stige i værdi. Med den stiende miljøbevidsthed er der kommet et stort fokus på isolering og varmeudgifter i boliger. Når et hus skal sælges gøres der en miljørapport, som estimerer forbruget af blandt andet energi. Des bedre energimærkning dit hus har, des bedre pris vil du altså kunne få for det ved salg.

Termoruder er altså en god investering, der også kan hjælpe dig, hvis du en dag vil sælge dit hus.

Udskiftning fra normale ruder til termoruder

Vi kan stå for at installere helt nye vinduer i din bolig, men hvis dine nuværende rammer ikke fejler noget, kan vi også nøjes med at udskifte glasset. Ved blot at vælge en udskiftning af glasset får du en billig løsning, der vil kunne spare dig for mange unødige omkostninger.

For mere information om vores arbejde med vinduer bedes du kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller mail.