Vi hjælper med opmåling, rådgiver med hensyn til valg af materialer og giver et tilbud ud fra det der ønskes udført.

Vi har mange års erfaring med forskellige til- og ombygninger, og vi vil også gerne hjælpe dig med at realisere dit drømmeprojekt. Uanset om du ønsker en stor tilbygning eller blot en mindre ombygning, så er vores dygtige håndværkere klar til at hjælpe dig.

Vores arbejde med tilbygninger

Vi foretager alle former for tilbygninger, og vi arbejder både for private, erhverv og for offentlige institutioner.

Det kan være, at du har tænkt længe over et projekt om en tilbygning og derfor vil have hjælp med at udføre dine planer. Vi arbejder gerne ud fra dine specifikke ønsker og tegninger, men vi kan også hjælpe dig med alt helt fra grunden. Har du altså blot planer om at udvide dit hus for at få mere plads, men ikke har tænkt specifikt over detaljerne, så kan du trygt overlade det til os.

Vi kan stå for opmåling, og med vores erfaring kan vi komme med en god vejledning og rådgivning om den bedste løsning til din nye tilbygning.

Ombygninger af høj kvalitet

Det kan også være, at du ikke er interesseret i en større tilbygning, men blot vil foretage en ombygning af din nuværende bolig. Hvad enten det er en total ombygning eller blot en mindre ombygning som for eksempel nedrivning af en væg, så hjælper vores kompetente håndværkere dig gerne.

Før vi går i gang med vores arbejde med ombygninger, giver vi dig naturligvis gerne et helt uforpligtende tilbud. For at få mere information, professionel rådgivning om dit næste projekt eller for et godt tilbud kan du kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail.