Til- og ombygning
https://sandbox.nynaestvedtoemrer.dk/images/banners/Til-ombygning_1.png

Vi hjælper med opmåling, rådgiver med hensyn til valg af materialer og giver et tilbud ud fra det der ønskes udført.
Professionel til- & ombygning i Næstved & omegn.

Vi har mange års erfaring med forskellige til- og ombygninger, og vi vil også gerne hjælpe dig med at realisere dit drømmeprojekt.

Uanset om du ønsker en stor tilbygning eller blot en mindre ombygning, så er vores dygtige håndværkere klar til at hjælpe dig.

Vores imødekommende fagfolk kører gerne ud til opgaver i både Næstved og på resten af Sydsjælland.

 

Vores arbejde med tilbygninger

Vi foretager alle former for tilbygninger, og vi arbejder både for private, erhverv og for offentlige institutioner.
Det kan være, at du har tænkt længe over et projekt om en tilbygning og derfor vil have hjælp med at udføre dine planer. Vi arbejder gerne ud fra dine specifikke ønsker og tegninger, men vi kan også hjælpe dig med alt helt fra grunden. Har du altså blot planer om at udvide dit hus for at få mere plads, men ikke har tænkt specifikt over detaljerne, så kan du trygt overlade det til os.

Vi kan stå for opmåling og indhentning af de nødvendige papirer, og med vores erfaring kan vi komme med en god vejledning og rådgivning om den bedste løsning til din nye tilbygning.

 

Ombygninger af høj kvalitet

Det kan også være, at du ikke er interesseret i en større tilbygning, men blot vil foretage en ombygning af din nuværende bolig. Hvad enten det er en total ombygning eller blot en mindre ombygning som for eksempel nedrivning af en væg, så hjælper vores kompetente håndværkere dig gerne.

Før vi går i gang med vores arbejde med ombygninger, giver vi dig naturligvis gerne et helt uforpligtende tilbud. For at få mere information, professionel rådgivning om dit næste projekt eller for et godt tilbud kan du kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail.

Indvendigt snedkerarbejde som udskiftning af gulve m.m. udføres.

Din snedker i Næstved og på Sydsjælland

Vi bestræber os på at være din foretrukne hjælp på hele Sydsjælland, når det kommer til professionelt snedkerarbejde.
Som din snedker kører vi ud til opgaver i både Næstved og på resten af Sydsjælland, og vi arbejder både for private, erhverv og for offentlige institutioner.

Vores snedkerarbejde

Når det kommer til vores arbejde som din snedker, kan vi varetage mere eller mindre alle opgaver inden for faget. Vores medarbejdere har forskellige specialer, og vi kan hjælpe med både indvendigt og udvendigt snedkerarbejde. Vores arbejder varierer mellem alt fra udskiftning af gulve til større renoveringer og nybyg.

Vi er både en fremstillings- og servicevirksomhed, der kan fremstille helt nye unikke produkter efter dine behov eller hjælpe med service og vedligeholdelse af dine nuværende.

Uanset hvilken form for snedkerarbejder du vælger at få udført fra os, så kan du forvente dig et resultat af en yderst høj kvalitet, der bliver leveret til den aftalte pris og inden for den aftalte tidsramme.

Hovedentreprise fra din snedker

Udover at lave enkelte opgaver så står vi også gerne for at være din hovedentreprise eller fagentreprise. I forbindelse med dette kan vi være din samarbejdspartner ved nybygninger, tilbygninger, ombygninger, renoveringer, forsikringsskader og meget mere.

Vi kan fungere som underleverandør for dig eller din virksomhed, men vi kan også stå for levering og montering af diverse forskellige produkter eller specialinventar efter dine ønsker.

Før vi går i gang med et projekt, er vi altid villige til at give dig gode råd og vejledning på vejen, og vi kan naturligvis også give dig et helt uforpligtende tilbud.

Vi vil gerne hjælpe dig med at realisere dit næste drømmeprojekt, så du kan altid kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail for at få mere information.