Der er et stor udvalg af muligheder her, især på eternit siden, da man kan få eternit der ligner brædder og så ikke skal vedligeholdes i samme stil som træ.

Træ- og eternitfacader

Vil du forvandle din facade og give den et smukt udseende og en solid beskyttelse? Med en træ- eller eternitfacade fra os kan du give nyt liv til din bolig, forbedre facadens beskyttelse mod det hårde danske vejrlig og samtidig give et fint helhedsindtryk af dit hus.

Træfacade

Vil du gerne give et unikt og fint udseende på din boligs facade? En træfacade kan skabe en hyggelig stemning og give et smukt indtryk af din bolig udefra.

Vi arbejder med stort set alle former for træfacader, og vi kan hjælpe dig med opsætning af nye træfacader. 

Det gode ved træfacader er også, at der er mange forskellige muligheder i både materialer og udseende. Du kan altså vælge et design, der passer specifikt efter dine ønsker og behov og som samtidig matcher din bolig og skaber en smuk harmoni. Uanset hvilken form for facade du vælger, så giver vi dig gerne vores professionelle råd og vejledning med på vejen, så du kan holde den lige så smuk og fin selv efter mange år.

Eternitfacade

Er du interesseret i at få lavet en ny eternitfacade, så er vi også de rette at kontakte. Som din foretrukne tømrer hjælper vi gerne med opsætning af eternitfacader.

Det gode ved eternitfacader er, at der findes et hav af muligheder og forskellige designs. Du kan vælge et udseende helt efter din egen smag, og med en facade i eternit får du en facade, der er let at holde.

Du kan kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller mail for mere information eller et godt tilbud.