Når det kommer til forsikringsskader, er det meget vigtigt at der tages kontakt til forsikringsselskabet man er forsikret hos før vi kontaktes. Efterfølgende kan dialogen med forsikrings selskabet overlades til os.

Vi kan bedre hjælpe, råde og vejlede, når vi er i direkte kommunikation med forsikringsselskabet.

Husskader eller Forsikringsskader

Vi har mange års erfaring med at arbejde med forsikringsskader, så har du haft et uheld, så kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Der kan være mange forskellige årsager til, at din forsikring dækker for forskelligt tømrer- eller snedkerarbejde. Uanset hvad årsagen er, så kan du trygt kontakte os, så vi kan stå for arbejdet og på samme tid holde en tæt kontakt med forsikringsselskabet.

Vores fokus på kvalitet og vores erfaring med samarbejde mellem forsikringsselskaber er din garanti for et godt resultat, når det kommer til udbedring af forsikringsskader.

Vores arbejde med forsikringsskader

Vi hjælper gerne med at renovere efter alle former for forsikringsskader. Det vigtigste er først og fremmest, at du kontakter forsikringsselskabet først. Når de har sagt god for, at der er grundlag for en fuld eller delvis dækning af udbedringen, kan du kontakte os, og så står vi gerne for resten.

Ofte handler arbejdet i forbindelse med forsikringsskader om at genopbygge det ødelagte, så man overhovedet ikke kan se, at der har været en skade. Det kan være alt for genopbygning og maling af en væg eller et loft til en større renovering af hele huset.

Vi arbejder med udbedring af alt lige fra brandskader, indbrud og stormskader til vandskader og andet.

Rådgivning i forbindelse med en forsikringsskade

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med en forsikringsskade, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne god vejledning og råd med på vejen, før du vælger at benytte os som din partner til udbedringen.

Du kan kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail