Vi skifter jeres glas vinduer hvis rammen ikke fejler noget, det er en billig løsning til bedre energi.

Termoruder – Udskiftning i Næstved og omegn

Vil du gerne spare penge på varmeudgifterne? Vil du få en smart bolig, der samtidig er miljøvenlig?

Kan du svare ja på et af de ovennævnte spørgsmål, så er installering af termoruder en rigtig god løsning for dig og din bolig.

Som din foretrukne tømrer i Næstved på Sydsjælland står vi gerne for både komplette installering af nye vinduer med termoruder og for udskiftning af glassene på dine nuværende vinduer.

Vi kan hjælpe med udskiftninger og installeringer af termoruder for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi kører gerne ud til opgaver på hele Sydsjælland.

Fordele ved at installere termoruder

Der er mange fordele ved at anvende termoruder. Først og fremmest er det en lukrativ investering for dig og din bolig, da du med de nye energiruder kan spare mange penge på fremtidige energiudgifter. På sigt vil din investering i de nye ruder altså kunne tjene sig selv hjem, da du ikke længere skal fyre for fuglene.

En udskiftning til nye energiruder vil samtidig kunne få din bolig til at stige i værdi. Med den stiende miljøbevidsthed er der kommet et stort fokus på isolering og varmeudgifter i boliger. Når et hus skal sælges gøres der en miljørapport, som estimerer forbruget af blandt andet energi. Des bedre energimærkning dit hus har, des bedre pris vil du altså kunne få for det ved salg.

Termoruder er altså en god investering, der også kan hjælpe dig, hvis du en dag vil sælge dit hus.

Udskiftning fra normale ruder til termoruder

Vi kan stå for at installere helt nye vinduer i din bolig, men hvis dine nuværende rammer ikke fejler noget, kan vi også nøjes med at udskifte glasset. Ved blot at vælge en udskiftning af glasset får du en billig løsning, der vil kunne spare dig for mange unødige omkostninger.

For mere information om vores arbejde med vinduer bedes du kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller mail.