Vi står for opmåling og rådgiver om produktet og de forskellige muligheder, men det selvfølgelig dig som kunde, der bestemmer!

Se eventuelt her for inspiration.

Udskiftning af vinduer og døre

Som din foretrukne tømrer og snedker i Næstved og på Sydsjælland kan vi stå for både installering, udskiftning og renovering af forskellige vinduer og døre.

Vi har mange års erfaring på området, og vi hjælper dig gerne med installering og montering af dine vinduer og døre. 

Montering og udskiftning til nye vinduer

Med den stiende miljøbevidsthed er det blevet populært at udskifte sine vinduer, så man i stedet får nye og energisparende termoruder. Vi kan hjælpe dig med dette, og vi monterer gerne alle mulige forskellige former for vinduer.

Som standard arbejder vi med vinduer fra KPK, men vi lytter altid til dig som kunde og kan naturligvis tilpasse os efter dine specifikke ønsker og behøv.

Montering & opsætning af nye døre

Vi kan stå for at opmåle til nye døre og give dig et tilbud ud fra det. Vi giver også gerne råd om vores produkter og hvilke forskellige muligheder, der er, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der passer dine ønsker.

For at få mere information om vores arbejde med vinduer og døre eller for et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail.