Vi hjælper med hele processen i opstilling af køkkener, det vil sige: hjælp til andre opgaver end lige snedkeropgave som; elektrikker, murer, maler og vvs. Så i har en komplet løsning. Vi hjælper jer også med at finde det rigtige køkken og-eller løsning. Vi har stor erfaring med diverse køkkener som Vordingborg køkken, Kvik, HTH m.fl. - se eventuelt her for inspiration

Køkkenmonteringn

Vores dygtige og erfarne medarbejdere kan hjælpe dig med en professionel køkkenmontering, så du kan få realiseret drømmen om det perfekte køkken.

Vi arbejder gerne med diverse forskellige former for køkkener, og med vores mange års erfaring kan vi give dig en god rådgivning og i samarbejde med jer hjælpe med at finde den bedste løsning.

Total løsning ved køkkenmonteringer

Som din foretrukne hjælp når det kommer til køkkenmonteringer, kan vi stå for en total løsning af opsætningen. Det vil sige, at vi ikke blot udfører tømreropgaver, men også kan hjælpe dig med hele processen og opgaver, der normalt varetages af murere, malere eller elektrikere.

Vi har stor erfaring med at arbejde med forskellige typer køkkener fra for eksempel Vordingborg Køkken, HTH, Kvik og mange andre.

Køkkenmontering

Uanset hvilken løsning du kommer frem til, så kan vi stå for en køkkenmontering til fornuftige priser.

Det gode ved at anvende os som din tømrer er, at vi står for en komplet løsning, så du slipper for at bruge ekstra tid og penge på at benytte forskellige håndværkere.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller mail