Køkkenmontering

Vi hjælper med hele processen i opstilling af køkkener, det vil sige: hjælp til andre opgaver end lige snedkeropgave som; elektrikker, murer, maler og vvs. Så i har en komplet løsning. Vi hjælper jer også med at finde det rigtige køkken og-eller løsning. Vi har stor erfaring med diverse køkkener som Vordingborg køkken, Kvik, HTH m.fl. - se eventuelt her for inspiration

Køkkenmontering i Næstved og omegn

Vores dygtige og erfarne medarbejdere kan hjælpe dig med en professionel køkkenmontering, så du kan få realiseret drømmen om det perfekte køkken.

Vi arbejder gerne med diverse forskellige former for køkkener, og med vores mange års erfaring kan vi give dig en god rådgivning og i samarbejde med jer hjælpe med at finde den bedste løsning.

Vi kører ud til køkkenmonteringer i og omkring Næstved og resten af Sydsjælland. Har du allerede et køkken, som du gerne vil have renoveret eller ombygget, så kan vores dygtige medarbejder naturligvis også hjælpe dig med dette.

Total løsning ved køkkenmonteringer

Som din foretrukne hjælp når det kommer til køkkenmonteringer, kan vi stå for en total løsning af opsætningen. Det vil sige, at vi ikke blot udfører tømreropgaver, men også kan hjælpe dig med hele processen og opgaver, der normalt varetages af murere, malere eller elektrikere.

Vi hjælper jer gerne med at finde frem til den optimale løsning, der passer til både dig og din økonomi. Har du allerede bestilt et køkken eller ved, hvad du vil have, så kan vi naturligvis også stå for køkkenmonteringen af denne.

Vi har stor erfaring med at arbejde med forskellige typer køkkener fra for eksempel Vordingborg Køkken, HTH, Kvik og mange andre.

Køkkenmontering til konkurrencedygtige priser

Uanset hvilken løsning du kommer frem til, så kan vi stå for en køkkenmontering til fornuftige priser.
Det gode ved at anvende os som din tømrer er, at vi står for en komplet løsning, så du slipper for at bruge ekstra tid og penge på at benytte forskellige håndværkere.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller mail, så giver vi dig gerne gode råd og vejledning, så du kan få et lækkert køkken.