Vinduer & Døre

Vi står for opmåling og rådgiver om produktet og de forskellige muligheder. Vi bruger som standard vinduer fra Velfac, men det selvfølgelig dig som kunde, der bestemmer!

Se eventuelt her for inspiration.

Udskiftning af vinduer og døre i Næstved, Sydsjælland

Som din foretrukne tømrer og snedker i Næstved og på Sydsjælland kan vi stå for både installering, udskiftning og renovering af forskellige vinduer og døre.

Vi har mange års erfaring på området, og vi hjælper dig gerne med installering og montering af dine vinduer og døre. Skulle du have ønsker om en unik dør eller et specialdesignet vindue, så kan vi som din snedker også hjælpe dig med at levere dette.

Montering og udskiftning til nye vinduer

Med den stiende miljøbevidsthed er det blevet populært at udskifte sine vinduer, så man i stedet får nye og energisparende termoruder. Vi kan hjælpe dig med dette, og vi monterer gerne alle mulige forskellige former for vinduer.

Som standard arbejder vi med vinduer fra KPK, men vi lytter altid til dig som kunde og kan naturligvis tilpasse os efter dine specifikke ønsker og behøv.

Har du en ældre bolig med slidte vinduer, kan vi også hjælpe med at renovere dem eller blot udskifte selve ruderne, så vinduerne stadig bevarer sin gamle charme.

Montering & opsætning af nye døre

Vi kan stå for at opmåle til nye døre og give dig et tilbud ud fra det. Vi giver også gerne råd om vores produkter og hvilke forskellige muligheder, der er, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der passer dine ønsker.

Vi arbejder med alle mulige former for døre, og vi kan både stå for at montere en dør, som du selv har valgt, men vi kan også levere forskellige døre til montering. Som din snedker kan vi til og med hjælpe med at designe en unik dør efter dine ønsker og behov.

For at få mere information om vores arbejde med vinduer og døre eller for et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail.