Snedker

Indvendigt snedkerarbejde som udskiftning af gulve m.m. udføres.

Din snedker i Næstved og på Sydsjælland

Vi bestræber os på at være din foretrukne hjælp på hele Sydsjælland, når det kommer til professionelt snedkerarbejde.
Som din snedker kører vi ud til opgaver i både Næstved og på resten af Sydsjælland, og vi arbejder både for private, erhverv og for offentlige institutioner.

Vores snedkerarbejde

Når det kommer til vores arbejde som din snedker, kan vi varetage mere eller mindre alle opgaver inden for faget. Vores medarbejdere har forskellige specialer, og vi kan hjælpe med både indvendigt og udvendigt snedkerarbejde. Vores arbejder varierer mellem alt fra udskiftning af gulve til større renoveringer og nybyg.

Vi er både en fremstillings- og servicevirksomhed, der kan fremstille helt nye unikke produkter efter dine behov eller hjælpe med service og vedligeholdelse af dine nuværende.

Uanset hvilken form for snedkerarbejder du vælger at få udført fra os, så kan du forvente dig et resultat af en yderst høj kvalitet, der bliver leveret til den aftalte pris og inden for den aftalte tidsramme.

Hovedentreprise fra din snedker

Udover at lave enkelte opgaver så står vi også gerne for at være din hovedentreprise eller fagentreprise. I forbindelse med dette kan vi være din samarbejdspartner ved nybygninger, tilbygninger, ombygninger, renoveringer, forsikringsskader og meget mere.

Vi kan fungere som underleverandør for dig eller din virksomhed, men vi kan også stå for levering og montering af diverse forskellige produkter eller specialinventar efter dine ønsker.

Før vi går i gang med et projekt, er vi altid villige til at give dig gode råd og vejledning på vejen, og vi kan naturligvis også give dig et helt uforpligtende tilbud.

Vi vil gerne hjælpe dig med at realisere dit næste drømmeprojekt, så du kan altid kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail for at få mere information.