Home
https://sandbox.nynaestvedtoemrer.dk/images/banners/Kokkenmontering21.png

Nyhedsbrev

Vil du være sikker på at være opdateret ?
Så tilmeld dig listen til Nyhedsbrevet og få tilsendt nyheder og tilbud før alle andre. 

Firmaet Ny Næstved Tømrer er ejet af Jimmy Hornbæk, der blev færdigudlært som tømrer i 1998.

Vi er kendte for at udføre kvalitetsarbejde, hvilket er grunden til at vores kunder kontakter os igen og igen og endvidere grunden til at vi bliver anbefalet til nye kunder.

Vores motto er: Dansk håndværk, Dansk kvalitet.

Der er ingen opgave der er for lille eller for stor.

Ny Næstved Tømrer er dit lokale tømrerfirma på Sydsjælland – Vi dækker Næstved, Tappernøje, Vordingborg, Slagelse, Rønnede, Fakse, Præstø, Fakse Ladeplads & Køge.

Vi løser alle tænkelige former for tømreropgaver både i butikker, på kontorer og i private hjem og hvor du ellers har brug for tømrer der leverer arbejde af høj kvalitet.

Vores passion er arbejdet med træ, og vi sætter en stor ære i at levere en løsning, der lever op til vores kunders forventninger og ønsker. Vi arbejder primært med ombygning, reparation eller vedligeholdelse af træmaterialer, men vi kan også levere skræddersyede løsninger ved unikke henvendelser.

Ny Næstved Tømrer har hovedsæde i Næstved og har eksisteret i mange år. Gennem tiden har vi leveret mange unikke, professionelle og æstetiske løsninger, hvor kvaliteten af tømrerarbejdet er i top. Vi levere altid unikke og gennemtænkte forslag til din ombygning eller tilbygning, og du er sikret høj kvalitet – hver gang!

En tømrer på hele Sydsjælland

Vi dækker hele Sydsjælland. Så leder du efter et lokalt tømrerfirma i Næstved, Tappernøje, Vordingborg, Slagelse, Rønnede, Fakse, Præstø, Fakse Ladeplads eller Køge og omegn er du kommet til det rette sted.

Læs mere her på siden om, hvad vi kan gøre for dig og kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.