Home

Nyhedsbrev

Vil du være sikker på at være opdateret ?
Så tilmeld dig listen til Nyhedsbrevet og få tilsendt nyheder og tilbud før alle andre. 

Når det kommer til forsikringsskader, er det meget vigtigt at der tages kontakt til forsikringsselskabet man er forsikret hos før vi kontaktes. Efterfølgende kan dialogen med forsikrings selskabet overlades til os. 

Vi kan bedre hjælpe, råde og vejlede, når vi er i direkte kommunikation med forsikringsselskabet.

Husskader eller Forsikringsskader – Næstved & Sydsjælland

Vi har mange års erfaring med at arbejde med forsikringsskader, så har du haft et uheld i Næstved eller på resten af Sydsjælland, så kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Der kan være mange forskellige årsager til, at din forsikring dækker for forskelligt tømrer- eller snedkerarbejde. Uanset hvad årsagen er, så kan du trygt kontakte os, så vi kan stå for arbejdet og på samme tid holde en tæt kontakt med forsikringsselskabet.

Vores fokus på kvalitet og vores erfaring med samarbejde mellem forsikringsselskaber er din garanti for et godt resultat, når det kommer til udbedring af forsikringsskader.

Vores arbejde med forsikringsskader

Vi hjælper gerne med at renovere efter alle former for forsikringsskader. Det vigtigste er først og fremmest, at du kontakter forsikringsselskabet først. Når de har sagt god for, at der er grundlag for en fuld eller delvis dækning af udbedringen, kan du kontakte os, og så står vi gerne for resten.

Ofte handler arbejdet i forbindelse med forsikringsskader om at genopbygge det ødelagte, så man overhovedet ikke kan se, at der har været en skade. Det kan være alt for genopbygning og maling af en væg eller et loft til en større renovering af hele huset.

Vi arbejder med udbedring af alt lige fra brandskader, indbrud og stormskader til vandskader og andet.

Rådgivning i forbindelse med en forsikringsskade

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med en forsikringsskade, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne god vejledning og råd med på vejen, før du vælger at benytte os som din partner til udbedringen.

Vælger du at benytte os, får du et resultat af høj kvalitet, der bliver leveret hurtigst muligt. Du kan kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail, så kan vi sammen tage en snak eller lave en aftale.

Opbygning af nye huse fra sokkel til færdigt hus, vi har et stort team seriøse samarbejdspartnere til at hjælpe os.

Nybyggeri i Næstved og omegn

Vil du gerne være med til at skabe din helt egen drømmebolig, eller vil du have et nyt og lækkert sommerhus? Med vores vejledning og erfaring inden for nybyggeri kan du nu realisere din drøm.

Vi en række erfarne og kompetente håndværkere, der er klar til at hjælpe med alle former for nybyggeri. Vi er eksperter i at bygge nye og lækre huse for private, men vi kan også foretage nybyggeri for virksomheder og for offentlige institutioner.

Vores arbejde med nybyggeri

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi kører gerne ud til opgaver i og omkring Næstved og resten af Sydsjælland.

Vi går meget op i kvalitet og i at levere et gennemført stykke arbejde, der lever op til dine forventninger. Vi lytter til dine specifikke ønsker, og vi hjælper dig gerne på vej med vores bedste råd og tips, så du kan få et lækkert nyt hus.

Nybyggerier udført efter en professionel byggeproces

Vi har mange års erfaring med at foretage nybyggerier, hvilket kommer dig til gode under hele byggeprocessen. Et nybyggeri er nemlig et stort stykke arbejde, der kræver meget planlægning og overblik undervejs.

For at opnå det bedst mulige resultat inddeler vi altid vores arbejde med nybyggeri i forskellige faser. Dette er både for vores egen og din skyld. Med en inddelt byggeproces kan vi nemlig holde fuld kontrol over arbejdet, og du kan samtidig følge med i processen, så vi løbende kan ændre noget efter dine ønsker.

Du kan altså trygt kontakte os, næste gang du behøver hjælp med en professionel opførelse af et nyt hus, sommerhus eller udvidelse af din virksomhed.

Du kan fange os på tlf.: 21 76 23 82 eller på mail.

Vi glæder os til at realisere din boligdrøm.

Vi hjælper med hele processen i opstilling af køkkener, det vil sige: hjælp til andre opgaver end lige snedkeropgave som; elektrikker, murer, maler og vvs. Så i har en komplet løsning. Vi hjælper jer også med at finde det rigtige køkken og-eller løsning. Vi har stor erfaring med diverse køkkener som Vordingborg køkken, Kvik, HTH m.fl. - se eventuelt her for inspiration

Køkkenmontering i Næstved og omegn

Vores dygtige og erfarne medarbejdere kan hjælpe dig med en professionel køkkenmontering, så du kan få realiseret drømmen om det perfekte køkken.

Vi arbejder gerne med diverse forskellige former for køkkener, og med vores mange års erfaring kan vi give dig en god rådgivning og i samarbejde med jer hjælpe med at finde den bedste løsning.

Vi kører ud til køkkenmonteringer i og omkring Næstved og resten af Sydsjælland. Har du allerede et køkken, som du gerne vil have renoveret eller ombygget, så kan vores dygtige medarbejder naturligvis også hjælpe dig med dette.

Total løsning ved køkkenmonteringer

Som din foretrukne hjælp når det kommer til køkkenmonteringer, kan vi stå for en total løsning af opsætningen. Det vil sige, at vi ikke blot udfører tømreropgaver, men også kan hjælpe dig med hele processen og opgaver, der normalt varetages af murere, malere eller elektrikere.

Vi hjælper jer gerne med at finde frem til den optimale løsning, der passer til både dig og din økonomi. Har du allerede bestilt et køkken eller ved, hvad du vil have, så kan vi naturligvis også stå for køkkenmonteringen af denne.

Vi har stor erfaring med at arbejde med forskellige typer køkkener fra for eksempel Vordingborg Køkken, HTH, Kvik og mange andre.

Køkkenmontering til konkurrencedygtige priser

Uanset hvilken løsning du kommer frem til, så kan vi stå for en køkkenmontering til fornuftige priser.
Det gode ved at anvende os som din tømrer er, at vi står for en komplet løsning, så du slipper for at bruge ekstra tid og penge på at benytte forskellige håndværkere.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller mail, så giver vi dig gerne gode råd og vejledning, så du kan få et lækkert køkken.

Der er et stor udvalg af muligheder her, især på eternit siden, da man kan få eternit der ligner brædder og så ikke skal vedligeholdes i samme stil som træ.

Træ- og eternitfacader – I Næstved & omegn

Vil du forvandle din facade og give den et smukt udseende og en solid beskyttelse? Med en træ- eller eternitfacade fra os kan du give nyt liv til din bolig, forbedre facadens beskyttelse mod det hårde danske vejrlig og samtidig give et fint helhedsindtryk af dit hus.
Vi hjælper gerne til med både træfacader og eternitfacader for private huse, virksomheder og offentlige institutioner, og vi kører ud til opgaver i og omkring Næstved og resten af Sydsjælland.

Få en nydelig træfacade

Vil du gerne give et unikt og fint udseende på din boligs facade? En træfacade kan skabe en hyggelig stemning og give et smukt indtryk af din bolig udefra.
Vi arbejder med stort set alle former for træfacader, og vi kan hjælpe dig med opsætning af nye træfacader. Har du allerede en træfacade, der behøver en kærlig hånd, så kan vi også foretage behandlinger af din nuværende facade.
Det gode ved træfacader er også, at der er mange forskellige muligheder i både materialer og udseende. Du kan altså vælge et design, der passer specifikt efter dine ønsker og behov og som samtidig matcher din bolig og skaber en smuk harmoni. Uanset hvilken form for facade du vælger, så giver vi dig gerne vores professionelle råd og vejledning med på vejen, så du kan holde den lige så smuk og fin selv efter mange år.

Giv dit hus en stærk og smuk eternitfacade

Er du interesseret i at få lavet en ny eternitfacade, så er vi også de rette at kontakte. Som din foretrukne tømrer hjælper vi gerne med opsætning af eternitfacader, og vi kan også hjælpe med renovering af nuværende facader.
Det gode ved eternitfacader er, at der findes et hav af muligheder og forskellige designs. Du kan vælge et udseende helt efter din egen smag, og med en facade i eternit får du en facade, der er let at holde.

Du kan kontakte os på tlf.: 21 76 23 82 eller mail for mere information eller et godt tilbud.

Firmaet Ny Næstved Tømrer er ejet af Jimmy Hornbæk, der blev færdigudlært som tømrer i 1998.

Vi er kendte for at udføre kvalitetsarbejde, hvilket er grunden til at vores kunder kontakter os igen og igen og endvidere grunden til at vi bliver anbefalet til nye kunder.

Vores motto er: Dansk håndværk, Dansk kvalitet.

Der er ingen opgave der er for lille eller for stor.

Ny Næstved Tømrer er dit lokale tømrerfirma på Sydsjælland – Vi dækker Næstved, Tappernøje, Vordingborg, Slagelse, Rønnede, Fakse, Præstø, Fakse Ladeplads & Køge.

Vi løser alle tænkelige former for tømreropgaver både i butikker, på kontorer og i private hjem og hvor du ellers har brug for tømrer der leverer arbejde af høj kvalitet.

Vores passion er arbejdet med træ, og vi sætter en stor ære i at levere en løsning, der lever op til vores kunders forventninger og ønsker. Vi arbejder primært med ombygning, reparation eller vedligeholdelse af træmaterialer, men vi kan også levere skræddersyede løsninger ved unikke henvendelser.

Ny Næstved Tømrer har hovedsæde i Næstved og har eksisteret i mange år. Gennem tiden har vi leveret mange unikke, professionelle og æstetiske løsninger, hvor kvaliteten af tømrerarbejdet er i top. Vi levere altid unikke og gennemtænkte forslag til din ombygning eller tilbygning, og du er sikret høj kvalitet – hver gang!

En tømrer på hele Sydsjælland

Vi dækker hele Sydsjælland. Så leder du efter et lokalt tømrerfirma i Næstved, Tappernøje, Vordingborg, Slagelse, Rønnede, Fakse, Præstø, Fakse Ladeplads eller Køge og omegn er du kommet til det rette sted.

Læs mere her på siden om, hvad vi kan gøre for dig og kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.